Digitalno transformacijo proizvodnje prilagodimo vašim potrebam, ciljem in željam

Domov Naš pristop
Najnaprednejši metodološki pristop k zahtevnim procesom digitalne transformacije, ki zaradi lažje obvladljivosti in večje transparentnosti poteka po fazah.
Digitalna transformacija je pot in ne končni cilj

Raziskave kažejo, da kar 65 % podjetij ni zadovoljnih s svojo sposobnostjo prepoznati vseh koristi, ki jih prinaša digitalna preobrazba. Razlog za to se predvsem skriva v tem, da digitalna preobrazba ni usklajena s poslovnimi cilji podjetja.

Za izdelavo ustrezne digitalne strategije je potrebno odgovoriti na vrsto vprašanj in razrešiti določene organizacijske postopke, ki so bili do sedaj potisnjeni ob stran, oziroma nikoli niso bili prav zares prioriteta. To se vidi predvsem pri podjetjih, ki želijo z implementacijo ene same rešitve doseči končno postajo digitalne preobrazbe.

Digitalna transformacija je kompleksen proces, ki se bo odvijal nekaj let, zato lahko z gotovostjo trdimo, da je digitalna preobrazba pot, ki povezuje različna področja proizvodnih podjetij v celoto, katere končni namen je izboljšanje poslovanja podjetja.

Stopite na pot digitalne transformacije proizvodnih procesov

Najnaprednejši metodološki pristop k zahtevnim procesom digitalne transformacije, ki zaradi lažje obvladljivosti in večje transparentnosti poteka po fazah.

01
01
Digitalna strategija

Del digitalne strategije je poglavitna analiza obstoječega stanja, preko katere lahko na učinkovit in kredibilen način ugotovite, kakšna je dejanska stopnja vaše digitalne zrelosti, na podlagi katere se pripravi in izvaja digitalno strategijo.

02
Svetovanje

Izkušnje in znanje iz preteklih projektov nam omogočajo, da vam lahko konkretno svetujemo in izvedemo implementacijo digitalne transformacije po fazah, ki zagotavlja uspeh in doseganje zastavljenih ciljev.

02
03
03
Zasnova rešitev po meri

Zagotavljamo visoko prilagodljive digitalne rešitve (MES, MOM, WMS) glede na prepoznane potrebe in značilnosti proizvodnega procesa.

04
Uvedba in integracija

S pomočjo znanja iz avtomatizacije in uporabe tehnologije IIoT nudimo hitro in zanesljivo implementacijo novih rešitev ter zajem podatkov in povezljivost med napravami, stroji in drugimi sistemi.

04
05
05
Partnerstvo in celovita podpora

Nudimo partnerski pristop in celovito podporo tako na tehnološkem kot tudi na poslovnem področju.

Kaj lahko pričakujete z digitalno transformacijo?

Inovativni pristopi in nove digitalne tehnologije lahko drastično izboljšajo proizvodne procese in poslovanje podjetij.

Glavni namen digitalne transformacije je vsekakor povezan s poslovnimi rezultati proizvodnega podjetja. Kajti glavni dejavnik v kateremkoli proizvodnem procesu in obratu je dobiček.

Rezultat uvedbe rešitev, ki jih ponuja digitalna transformacija, se vsekakor odraža v integraciji med različnimi sistemi, s katero se doseže popolna preglednost in nadzor nad proizvodnimi procesi. S tem pa se omogoča optimizacija ter prilagajanje proizvodnega procesa v realnem času z namenom po doseganju večje produktivnosti in boljših poslovnih rezultatov.

Digitalna transformacija lahko bistveno pripomore k povečanju storilnosti, kar pa vodi v boljše poslovne rezultate.

Ste pripravljeni vstopiti v digitalno dobo in začeti reševati konkretne izzive s pomočjo napredne in inteligentne tehnologije?

Prijavite se na predstavitev in z veseljem vam pokažemo kaj zmoremo.

Zakaj izbrati nas?

Raziščite, kaj omogoča digitalna transformacija

Z bogatimi izkušnjami, številnimi referencami in poglobljenim znanjem na področju inženiringa, avtomatizacije, informatizacije in integracije različnih rešitev vam pomagamo zgraditi infrastrukturo za učinkovito digitalno preobrazbo proizvodnega podjetja.

Povečanje proizvodne učinkovitosti

8%

Zmanjšanje stroškov

25%

Prihranki na področju tiskovin

55%

Ban13
hm03
Zajem podatkov

Samodejni zajem podatkov iz strojev, linij in naprav.

hm02
Digitalna proizvodnja

Napredna vizualizacija standardnih postopkov.

hm04
Brezpapirna proizvodnja

Digitalizacija proizvodnega procesa in dokumentacije.

hm01
Prediktivna proizvodnja

Prediktivna analitika in inteligentno razporejanje.

Vaš partner na poti digitalne transformacije

Stopite na pot digitalne preobrazbe procesov

Transformacija procesov pomeni premik iz tradicionalnih procesov v učinkovitejše digitalne sisteme, ki lahko močno povečajo učinkovitost in izboljšajo vse vidike operacij.

Najnaprednejši metodološki pristop k zahtevnim procesom digitalne transformacije, ki zaradi lažje obvladljivosti in večje transparentnosti poteka po fazah.

Mnenje strank nam je pomembno

Kaj naše stranke menijo o nas?

V različne sisteme vodenja proizvodnje in implementacije MES ter IIoT sisteme smo integrirali že preko 1 milijon signalov.

"Implementacija sistema Sinapro.IIoT.MES je družbi Livar brez dodatnih organizacijskih sprememb omogočila pomembno povečanje produktivnosti proizvodnih procesov v sektorju mehanske obdelave."

Sašo Malerič

Direktor mehanske obdelave, Livar

circle2
Ste pripravljeni vstopiti v digitalno dobo in začeti reševati konkretne izzive s pomočjo napredne in inteligentne tehnologije?

Prijavite se na predstavitev in z veseljem vam pokažemo, kaj zmoremo.

sl_SISlovenian