Svetovanje od načrtovanja arhitekture, infrastrukture in digitalnih rešitev do razvoja ter končne izvedbe le teh

Domov Naš pristop Svetovanje za digitalno transformacijo proizvodnje​
Svetovanje pri digitalni transformaciji je storitev, ki pomaga proizvodnim obratom dodati novo poslovno vrednost s pomočjo tehnologije.
Kaj ponujamo na področju svetovanja za digitalno transformacijo proizvodnje?
Svetovanje o digitalni transformaciji je storitev, ki podjetjem pomaga oblikovati lastno strategijo digitalne transformacije in hkrati nuditi podporo pri izvajanju in uvedbi novih inovativnih rešitev v proizvodni proces. Cilj svetovanja je tesno povezan z izboljšanjem kazalnikov učinkovitosti proizvodnje z implementacijo najsodobnejših tehnologij.
Naši strokovnjaki z večletnimi izkušnjami analizirajo tehnološko infrastrukturo, procese, ljudi in organizacijo podjetja. Na podlagi izdelanega posnetka stanja predlagajo smiselne ukrepe, da se zagotovi kratkoročna uspešnost organizacije in hkrati ohranja trajnostno dolgoročno izboljšanje.
Digitalna transformacija je kompleksen proces, ki se bo odvijal nekaj let, zato lahko z gotovostjo trdimo, da je digitalna preobrazba pot, ki povezuje različna področja proizvodnih podjetij v celoto, katere končni namen je izboljšanje poslovanja podjetja.

Ključni koraki pri svetovanju za digitalno transformacijo

Najnaprednejši metodološki pristop k zahtevnim procesom digitalne transformacije, ki zaradi lažje obvladljivosti in večje transparentnosti poteka po fazah.

01
01
Ocena digitalne zrelosti

Usmerjeno in strukturirano izpolnjevanje in predajanje ključnih informacij, na podlagi katerih se pripravi oceno digitalne zrelosti, strategijo in ukrepe, ki so usklajeni s poslovnimi cilji podjetja.

02
Personalizirani sestanki z našimi svetovalci

Ko so zabeleženi vsi procesi in elementi sledi konfiguracija rešitve v skladu s funkcionalnim opisom delovanja, ki je ustvarjena skupaj z vašo ekipo.

02
03
03
Priprava analize vrzeli

Analiza vključuje predstavitev in predlog ukrepov na katere se je potrebno prioritetno osredotočiti.

04
Predstavitev ukrepov in definiranje tehnologije

Na predstavitvi rezultatov je potrebna prisotnost vodstva in posameznih deležnikov, ki so sodelovali v pogovorih za izvedbo ocene digitalne zrelosti. 

04
05
05
Plan implementacije in izvedbe

Končna potrditev implementacije novih rešitev in definiranje izvedbenih rokov, ključnih mejnikov in ciljev.

Kaj lahko pričakujete pri svetovanju?

Svet se premika vse hitreje zaradi izrednega preboja digitalizacije in tehnologije, konkurenca pa postaja vse močnejša. Vendar pa večini organizacij primanjkuje ozaveščenosti, strokovnega znanja ali delovne sile za dokončanje svoje digitalne transformacije.

Svetovalne storitve pri digitalni transformaciji podjetjem zagotavljajo znanje in izkušnje na način, da zagotavljajo, da so digitalne tehnologije in strategije podjetja povezane, s čimer se zmanjša tveganje za neuspeh.

Naši strokovnjaki vam nudijo podporo in vam predajo edinstveno vrednost, ki so jo pridobili med sodelovanjem na različnih projektih širom sveta. Domensko znanje, ki ga posedujemo, je močno povezano z globalnim strokovnim znanjem pri delu s stotinami podjetij na podobnih temah. To velja tudi za digitalno transformacijo.

Pri delovanju na področju digitalne transformacije sledimo mednarodnemu Acatech Industry 4.0 modelu digitalne zrelosti, ki obsega šest zrelostnih stopenj – informatizacijo, povezljivost, vidnost, transparentnost, prediktivnost in avtonomnost.

Ste pripravljeni vstopiti v digitalno dobo in začeti reševati konkretne izzive s pomočjo napredne in inteligentne tehnologije?

Izpolnite vprašalnik in pridobite hitro oceno digitalne zrelosti vaše proizvodnje.

Zakaj izbrati nas?

Raziščite, kaj omogoča digitalna transformacija

Z bogatimi izkušnjami, številnimi referencami in poglobljenim znanjem na področju inženiringa, avtomatizacije, informatizacije in integracije različnih rešitev vam pomagamo zgraditi infrastrukturo za učinkovito digitalno preobrazbo proizvodnega podjetja.

Povečanje proizvodne učinkovitosti

8%

Zmanjšanje stroškov

25%

Prihranki na področju tiskovine

55%

Ban13
hm03
Zajem podatkov

Samodejni zajem podatkov iz strojev, linij in naprav.

hm02
Digitalna proizvodnja

Napredna vizualizacija standardnih postopkov.

hm04
Brezpapirna proizvodnja

Digitalizacija proizvodnega procesa in dokumentacije.

hm01
Prediktivna proizvodnja

Prediktivna analitika in inteligentno razporejanje.

Vaš partner na poti digitalne transformacije

Stopite na pot digitalne preobrazbe procesov

Transformacija procesov pomeni premik iz tradicionalnih procesov v učinkovitejše digitalne sisteme, ki lahko močno povečajo učinkovitost in izboljšajo vse vidike operacij.

Najnaprednejši metodološki pristop k zahtevnim procesom digitalne transformacije, ki zaradi lažje obvladljivosti in večje transparentnosti poteka po fazah.

Mnenje strank nam je pomembno

Kaj naše stranke menijo o nas?

V različne sisteme vodenja proizvodnje in implementacije MES ter IIoT sisteme smo integrirali že preko 1 milijon signalov.

"Implementacija sistema Sinapro.IIoT.MES je družbi Livar brez dodatnih organizacijskih sprememb omogočila pomembno povečanje produktivnosti proizvodnih procesov v sektorju mehanske obdelave."

Sašo Malerič

Direktor mehanske obdelave, Livar

circle2
Ste pripravljeni vstopiti v digitalno dobo in začeti reševati konkretne izzive s pomočjo napredne in inteligentne tehnologije?

Prijavite se na predstavitev in z veseljem vam pokažemo, kaj zmoremo.

sl_SISlovenian