Uvajamo napredne rešitve na področju digitalne transformacije proizvodnje

Domov Naš pristop Zasnova in uvedba digitalnih rešitev
Spoznajte naše rešitve, ki vam pomagajo k učinkoviti digitalni transformaciji vaših proizvodnih procesov.
Kako vam lahko naše rešitve pomagajo pri digitalni transformaciji vaše proizvodnje?
Razvijamo, implementiramo in vzdržujemo sodobne sisteme upravljanja za integrirano in digitalizirano proizvodnjo.

Z zagotavljanjem podrobnih podatkov v realnem času lahko naše rešitve pomagajo proizvodnim obratom, da bolje spremljajo in razumejo procese ter pomagajo pri sprejemanju poslovnih odločitev, hkrati pa tehnološki preboj omogoča bolj prijetno delo v proizvodnji in s tem posledično povečuje učinkovitost.

Ker izhajamo iz proizvodnje in avtomatizacije, razumemo izzive sodobne proizvodnje.

Kako poteka razvoj in uvedba novih rešitev?

Najnaprednejši metodološki pristop k zahtevnim procesom digitalne transformacije, ki zaradi lažje obvladljivosti in večje transparentnosti poteka po fazah.

01
01
Funkcijski opis delovanja

Namen je natančno definirati, kaj je potrebno in pričakovano na obeh straneh.
Prav tako vam ta dokument na visoki ravni nakazuje vašo rešitev.

02
Modifikacija In Konfiguracija

Ko so zabeleženi vsi procesi in elementi sledi konfiguracija rešitve v skladu s funkcionalnim opisom delovanja, ki je ustvarjena skupaj z vašo ekipo.

02
03
03
Integracija In Implementacija

Da bi zagotovili nemoten prehod v vaše vsakodnevno poslovanje, izvajamo namestitev strojne opreme, izvedemo povezljivost naprav, strojev, linij ter integracijo s preostalimi programskimi sistemi podjetja.

04
Zagon In Testiranje

Vaša rešitev je pripravljena za uporabo v proizvodnji. Vaše zaposlene seznanimo z delovanjem rešitve in pridobimo ključne povratne informacije za nadaljnjo optimizacijo uporabe.

04
05
05
Primopredaja Rešitve

Sledi primopredaja delujočega sistema in preverjanje skladnosti delovanja s predhodno ustvarjeno funkcijsko specifikacijo.

Kakšne rešitve vam lahko ponudimo?

Spoznajte naše rešitve, ki vam pomagajo k učinkoviti digitalni transformaciji vaših procesov. Primerne so za različna tehnološka področja v različnih panogah industrije. Vaše proizvodne procese podpiramo s sodobnimi digitalnimi tehnologijami. Tako prihranimo čas, denar in zmanjšamo možnost človeške napake.
Naše rešitve so sestavni del koncepta tovarn prihodnosti in temeljni element industrije 4.0. ter vpeljave digitalne transformacije procesov v proizvodnji. Vse rešitve slonijo na mednarodno potrjeni arhitekturi tovarn prihodnosti industrija 4.0 RAMI 4.0 (IEC 62890, IEC 62264, IEC 61512 …) in podpira vrsto standardov, kot so MIMOSA, ISA95, MESA, CEP.
Rešitve izboljšujejo različna področja delovanja proizvodnih obratov. V preteklih implementacijah smo dosegli zavidljive rezultate na področju povečanja produktivnosti, izboljšanja donosnosti, povečanja operativne zmogljivosti in sledljivosti proizvodnih procesov.
Ste pripravljeni vstopiti v digitalno dobo in začeti reševati konkretne izzive s pomočjo napredne in inteligentne tehnologije?

Izpolnite vprašalnik in pridobite hitro oceno digitalne zrelosti vaše proizvodnje.

Zakaj izbrati nas?

Raziščite, kaj omogoča digitalna transformacija

Z bogatimi izkušnjami, številnimi referencami in poglobljenim znanjem na področju inženiringa, avtomatizacije, informatizacije in integracije različnih rešitev vam pomagamo zgraditi infrastrukturo za učinkovito digitalno preobrazbo proizvodnega podjetja.

Povečanje proizvodne učinkovitosti

8%

Zmanjšanje stroškov

25%

Prihranki na področju tiskovine

55%

Ban13
hm03
Zajem podatkov

Samodejni zajem podatkov iz strojev, linij in naprav.

hm02
Digitalna proizvodnja

Napredna vizualizacija standardnih postopkov.

hm04
Brezpapirna proizvodnja

Digitalizacija proizvodnega procesa in dokumentacije.

hm01
Prediktivna proizvodnja

Prediktivna analitika in inteligentno razporejanje.

Vaš partner na poti digitalne transformacije

Stopite na pot digitalne preobrazbe procesov

Transformacija procesov pomeni premik iz tradicionalnih procesov v učinkovitejše digitalne sisteme, ki lahko močno povečajo učinkovitost in izboljšajo vse vidike operacij.

Najnaprednejši metodološki pristop k zahtevnim procesom digitalne transformacije, ki zaradi lažje obvladljivosti in večje transparentnosti poteka po fazah.

Mnenje strank nam je pomembno

Kaj naše stranke menijo o nas?

V različne sisteme vodenja proizvodnje in implementacije MES ter IIoT sisteme smo integrirali že preko 1 milijon signalov.

"Implementacija sistema Sinapro.IIoT.MES je družbi Livar brez dodatnih organizacijskih sprememb omogočila pomembno povečanje produktivnosti proizvodnih procesov v sektorju mehanske obdelave."

Sašo Malerič

Direktor mehanske obdelave, Livar

Ste pripravljeni vstopiti v digitalno dobo in začeti reševati konkretne izzive s pomočjo napredne in inteligentne tehnologije?

Prijavite se na predstavitev in z veseljem vam pokažemo, kaj zmoremo.

sl_SISlovenian