Zagotavljanje celovite podpore ter partnerski pristop na področju digitalne transformacije proizvodnje

Domov Naš pristop Partnerstvo in celovita podpora
Prilagoditev oblik podpore, odziva na incidente ter nudenje pomoči uporabnikom glede na vaše potrebe in želje.

Kaj je glavni namen partnerskega odnosa in celovite podpore na področju digitalne transformacije?

Izvajanje podpore uporabnikom pri njihovem delu. Na podlagi 30 let izkušenj v različnih proizvodnih podjetjih in infrastrukturnih objektih vam zagotavljamo strokovno podporo za vzdrževanje vaših sistemov ter partnerski odnos za vse nadaljnje projekte na področju digitalne transformacije.

Kljub temu da nove digitalne rešitve pogosto vključujejo široko paleto programske in strojne opreme, so ključni dejavniki, ki vplivajo na uspešnost končne implementacije, povezani s človeškim upravljanjem in ne s samo tehnologijo ali rešitvijo.

Sodelovanje s partnerjem, ki ima izkušnje in strokovno znanje pri uvajanju rešitev v proizvodne obrate, bo drastično pripomoglo k boljšim rezultatom.

Podpora strankam in odzivnost

sta ključnega pomena za zagotavljanje zadovoljstva strank

Več kot 30 zaposlenih dnevno zagotavlja vzdrževalne storitve, servisna popravila in izvaja podporo uporabnikom pri njihovem delu.

Na podlagi 30 let izkušenj v različnih proizvodnih podjetjih in infrastrukturnih objektih vam zagotavljamo strokovno podporo za vzdrževanje vaših sistemov.

Kaj lahko pričakujete, če postanete naš poslovni partner?

Potrebno se je zavedati, da se implementacija digitalne transformacije ne konča s prvim zagonom.

Podjetja, ki znajo uspešno implementirati nove digitalne proizvodne rešitve v proizvodne procese, ter optimizirati vsako aktivnost s pomočjo tehnologije, imajo zagotovo ključno prednost pred konkurenco.

 

Pomagamo vam izbrati tehnologijo in rešitev, ki ustreza celotni organizaciji, saj le tako lahko pričakujete izboljšave in se hkrati izognete sabotiranju s strani delovne sile.

Nudimo vam celovito sodelovanje z realnim pristopom, kjer vas podpiramo tako v tehnološkem kot tudi v poslovnem vidiku.

Ste pripravljeni vstopiti v digitalno dobo in začeti reševati konkretne izzive s pomočjo napredne in inteligentne tehnologije?

Izpolnite vprašalnik in pridobite hitro oceno digitalne zrelosti vaše proizvodnje.

Zakaj izbrati nas?

Raziščite, kaj omogoča digitalna transformacija

Z bogatimi izkušnjami, številnimi referencami in poglobljenim znanjem na področju inženiringa, avtomatizacije, informatizacije in integracije različnih rešitev vam pomagamo zgraditi infrastrukturo za učinkovito digitalno preobrazbo proizvodnega podjetja.

Povečanje proizvodne učinkovitosti

8%

Zmanjšanje stroškov

25%

Prihranki na področju tiskovine

55%

Ban13
hm03
Zajem podatkov

Samodejni zajem podatkov iz strojev, linij in naprav.

hm02
Digitalna proizvodnja

Napredna vizualizacija standardnih postopkov.

hm04
Brezpapirna proizvodnja

Digitalizacija proizvodnega procesa in dokumentacije.

hm01
Prediktivna proizvodnja

Prediktivna analitika in inteligentno razporejanje.

Vaš partner na poti digitalne transformacije

Stopite na pot digitalne preobrazbe procesov

Transformacija procesov pomeni premik iz tradicionalnih procesov v učinkovitejše digitalne sisteme, ki lahko močno povečajo učinkovitost in izboljšajo vse vidike operacij.

Najnaprednejši metodološki pristop k zahtevnim procesom digitalne transformacije, ki zaradi lažje obvladljivosti in večje transparentnosti poteka po fazah.

Mnenje strank nam je pomembno

Kaj naše stranke menijo o nas?

V različne sisteme vodenja proizvodnje in implementacije MES ter IIoT sisteme smo integrirali že preko 1 milijon signalov.

"Implementacija sistema Sinapro.IIoT.MES je družbi Livar brez dodatnih organizacijskih sprememb omogočila pomembno povečanje produktivnosti proizvodnih procesov v sektorju mehanske obdelave."

Sašo Malerič

Direktor mehanske obdelave, Livar

circle2
Ste pripravljeni vstopiti v digitalno dobo in začeti reševati konkretne izzive s pomočjo napredne in inteligentne tehnologije?

Prijavite se na predstavitev in z veseljem vam pokažemo, kaj zmoremo.

sl_SISlovenian