Kako izbrati pravega partnerja za digitalno preobrazbo?

Zgolj prenos nekaterih sistemov ali aplikacij v oblak in nadgradnja in razširitev sistema ERP ni digitalna preobrazba podjetja.

Proizvodna podjetja imajo specifičen način delovanja in vodenja, ravno zaradi tega je v prvi vrsti treba imeti zavedanje, da so znanja in potrebe proizvodnih podjetij razlikujejo od podjetij, ki delujejo v drugi industriji. Predvsem so to znanja in izkušnje, ki jih je težko pridobiti preko tradicionalnih načinov izobraževanja, ko pa govorimo o področju digitalne preobrazbe pa je ta razkorak še večji. 

Začnite z iskanjem partnerja znotraj lastnega podjetja, kajti tak zaposlen odlično pozna vaše podjetje, zaposlene in procese po drugi strani pa morda poseduje znanje in sposobnosti, da postane glavno vodilo za digitalno preobrazbo vašega podjetja. Verjetno je kar nekaj zaposlenih, ki si željo in imajo interes delati na tem zanimivem področju.

Za dostop do celotne vsebine, prosimo vnesite vaš elektronski naslov.

    Strinjam se s pogoji politike zasebnosti in varovanja osebnih podatkov

    Ste pripravljeni vstopiti v digitalno dobo in začeti reševati konkretne izzive s pomočjo napredne in inteligentne tehnologije?

    Prijavite se na predstavitev in z veseljem vam pokažemo, kaj zmoremo.